Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломийські пауерліфтери привезли з Іспанії золоті медалі (відео)

Новини Коломийщини 19 травня 2017

Знову з медалями. Коломийські пауерліфтери повернулися з Іспанії. До міста Малагу з’їхалися спортсмени з 23 країн світу, де відбувався чемпіонат Європи з пауерліфтингу. Прикарпаття та Коломию представляли троє спортсменів – Ігор Оробець, Віктор Голіней та заслужений майстер спорту – Інна Оробець. Усі наші пауерліфтери отримали найвищі нагороди.

З величезним комплектом нагод повернулися коломийські спортсмени з чемпіонату Європи з пауерліфтингу. Віктор Голіней зі змагань привіз чотири золоті нагороди. Нашому спортсменові не було рівних у ваговій категорії до 120 кілограмів. Окрім того пауерліфтер встановив два рекорди України серед юнаків.

Ігор Оробець виступав у категорії +120 кілограмів. Спортсмен теж завоював 4 золоті медалі, каже дуже хвилювався, однак віра в себе допомогла досягнути бажаного результату.
Спортсмен вже втретє здобув титул чемпіона Європи. Радіє, що щоразу вдається покращувати результат.

З комплектом нагород повернулася додому і заслужений майстер спорту, тренер вищої категорії Інна Оробець. Спортсменка у ваговій категорії понад 84 кілограми здобула у сумі срібну медаль. Також в окремих вправах пауерліфтерка виборола нагороди різного ґатунку, а в тязі стала чемпіонкою Європи.

Попереду у коломийської пауерліфтерки участь у чемпіонаті світу, Ігор Оробець вже за місяць відвідає чемпіонат світу з класичного пауерліфтингу в Мінську, а Віктор Голіней восени змагатиметься за кубок України у Запоріжжі.

Читайте також