Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

В Івано-Франківську відбувся обласний етап конкурсу юних інспекторів руху (відео)

Новини Прикарпаття 16 червня 2017

В Івано-Франківську відбувся обласний етап конкурсу юних інспекторів руху. Переможець представлятиме область на Всеукраїнських фінальних змаганнях. Організатори заходу - ГУНП в Івано-Франківській області і Департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА.

Змагання, організовані ГУНП в Івано-Франківській області та Департаментом освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, відбулися в обласному центрі на базі опорного закладу - школи №1, де поглиблено вивчають англійську. Відповідно до програми конкурсу, представники команд змагалися у знанні Правил Дорожнього руху, умінні надавати першу медичну допомогу потерпілим в дорожньо-транспортних пригодах, демонстрували навики регулювальників дорожнього руху та долали перешкоди на велоестафеті.

Безперечно найцікавішим з етапів змагання став конкурс агітбригад, у якому школярі в творчий спосіб пропагували необхідність дотримання безпечної поведінки на вулицях і дорогах усіма категоріями учасників дорожнього руху.

Переможцями з-поміж шести загонів стали учні команди «Права» - Рогатинська спеціалізована школа.

Друге місце вибороли господарі – Івано-Франківська школа №1. Третій результат показали учасники загону Тустанської школи з Галицького району. Команди-переможці нагороджені кубками та грамотами. Грамотами заохочені також керівники-педагоги, які готували дітей до змагань, а всі ЮІРівці отримали від поліцейських пам’ятні сувеніри.

Читайте також