Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Благодійники нагородили школярів Коломийщини спортивним інвентарем (відео)

Новини Коломийщини 26 квітня 2017

Шкільний турнір з футзалу «Шкіряний м’яч» завершився, а от подарунки та приємні сюрпризи продовжуються. Призери та переможці турніру отримали, окрім головної винагороди, 40 тисяч гривень, спортивні презенти. Благодійний фонд «Покуття» нагородив 8 команд-переможниць спортивними формами для команд, сітками для воріт та футбольними м’ячами.

Печеніжинська шкільна команда з футзалу вже втретє бере участь у турнірі Шкіряний м’яч. Цього року здобули перше місце серед команд територіальної громади.

Учні Городенківської школи теж третій рік поспіль стають призерами турніру в районі.

Переможцям та призерам турнірів у Коломиї, Коломийському та Городенківському районах і Печеніжинській ОТГ, благодійний фонд «Покуття» підготував подарунки – спортивні форми для команд.

Окрім спортивних форм фонд «Покуття» та його меценат Андрій Іванчук підготували й інші подарунки, спортивний інвентар: м’ячі, сітки для воріт та рукавиці для воротарів.

А ще депутат анонсує, що фонд і надалі долучатиметься до розвитку спорту в Коломиї та районі.

Загалом, 8 команд отримали такі подарунки від Міжнародного благодійного фонду «Покуття». До слова, пріоритетом діяльності меценатів є саме допомога дітям.

Читайте також