Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломиянка Тетяна Павлюк здобула третє місце у "Чорногірському марафоні"

Новини Коломийщини 22 червня 2017

Завершився "Чорногірський марафон". Це – серйозні змагання на витривалість. Організатор - табір «Білий слон. Коломиянка Тетяна Павлюк довела, що впевнено долати гірські вершини можуть і дівчата. Вона здобула третє місце. Отримала приємні враження, досвід та подарунки. У такому заході участь бере вперше.

"Чорногірський марафон" проводиться двічі на рік – на початку літа та осінню. Організатори кажуть, мета змагань - швидко пройти чи пробігти Чорногірським хребтом. Підкорити Кваси, Петрос, Говерлу, Смотрич, і дійти до табору «Білий слон». Переможцем вважається кожен, хто пройде дистанцію за 24 години. Цього разу долали маршрут завдовжки 52 кілометри. Погода була складною, маршрут нелегким, але всі учасники впоралися з тими завданнями, які ставили перед собою. Хтось дійшов до фінішу, хтось – до своєї межі, але всі отримали порцію запалу та мокрі кросівки на фініші маршруту, адже майже весь час лив дощ. На старт вийшло 45 сміливців. Фінішувало 42 учасники.

Переможці в категорії «Чоловіки»:
1. Василь Боднарук , м.Татарів // Час на трасі 8 год. 32 хв.
2. Сергій Сапіга, м. Тернопіль // Час на трасі 8 год. 34 хв.
3. Віктор Потіха, м. Тернопіль // Час на трасі 11 год. 30 хв.
Найстарший учасник має 50 років, наймолодшому - 16

Переможці в категорії «Жінки»:
1. Наталія Філатова, м. Київ // Час на трасі 16 год. 28 хв.
2. Марина Грицюк, м. Львів // Час на трасі 16 год. 55 хв.
3. Тетяна Павлюк, Коломия // Час на трасі 16 год. 55 хв.

Тетяна займалася в Коломийській станції юних туристів в гуртках пішохідного туризму, брала участь у багатьох туристичних походах. Вона виконала нормативи на значок «Турист України» та третій спортивний розряд з пішохідного туризму. 10 червня закінчила Львівський державний університет з безпеки життєдіяльності.

Читайте також