Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Коломийській дитячій музичній школі №1 відбувся концерт Остапа Зелика (відео)

Новини Коломийщини 17 травня 2017

У Коломийській дитячій музичній школі №1 відбувся концерт випускника Остапа Зелика. Такі виступи у закладі проходять доволі часто. Керівництво каже, споглядати на успіхи вихованців завжди цікаво та приємно.

Коломиянин Остап Зелик – сьогодні студент Львівського музичного училища Національної Академії імені Миколи Лисенка. Навчається хлопець на третьому курсі. Клас саксофон. Однак опановувати музичний інструмент почав у Коломийській музичній школі №1. Ще під час навчання отримав чимало нагород.

Часом було важко заохотити хлопця присвятити вільний час музиці. Неодноразово хотів якось схитрити і не йти на заняття, - пригадує мама Остапа пані Ольга, - однак з часом син таки усвідомив усю важливість музики у його житті і почав наполегливо працювати.

Музична освіта завжди стане в нагоді кожній дитині, - переконує викладач музичної школи Андрій Іванчук, - педагог працював з Остапом Зеликом. Каже: мабуть, хвилюється більше аніж самий хлопець перед концертом, адже це вперше його учень-випускник дає сольний концерт у стінах музичної альма-матері.

Такі заходи у Коломийській музичній школі №1 проводять доволі часто, - каже директор Богдан Іванчук, це дає можливість учням подивитись на успіх випускників школи і ще більш наполегливо працювати над вдосконаленням музичного таланту.

Під час концерту присутні насолоджувались не лише виступами випускника закладу, а й загалом могли порівняти, як з роками навчання вдосконалюють свої вміння саксофоністи Львівського музичного училища.

Під час концерту лунали класичні та естрадні твори відомих композиторів.

Читайте також