Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Музеї історії міста Коломиї відреставрували виставково-концертну залу (відео)

Новини Коломийщини 19 травня 2017

Міжнародний день музеїв – в оновленій залі. Музей історії міста Коломиї у професійне свято запросив коломиян на відкриття фотовиставки у відремонтованому концертному залі. Це вже друга музейна кімната, яку відреставрували останнім часом.

У Музеї історії міста Коломиї в день свята презентували фотовиставку. Тут поєднано фото коломиян у вишиванках. На зображеннях як столітньої давнини світлини, так і фото сучасних мешканців Писанкової у традиційних українських оберегах. Начальник Пенсійного Фонду у Коломиї Галина Григорчук каже, що прийшовши як завжди на запрошення до музею, не сподівалась, що її фото стало частиною виставки.

У день свята для директора музею та усіх працівників духовної скарбниці лунають слова подяки за працю, побажання здоров'я і наснаги.

Та найбільшим сюрпризом та справжнім подарунком для музею є – оновлена зала. Директор музею Михайло Арсак розповідає: до ремонту в одній із найбільших залів долучились меценати – Міжнародний благодійний фонд «Покуття». Частину коштів на ремонти виділили з міського бюджету - тепер тут нові вишукані люстри, гардини та шпалери.

Читайте також