Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Військовий капелан Василь Довганюк відвідав українських захисників на передовій (відео)

Новини Коломийщини 16 червня 2017

Повернення з далекої дороги. Військовий капелан Василь Довганюк відвідав українських захисників на передовій. Повіз їжу та інші речі до побратимів у Кримське. Розповідає, про режим тиші на Сході не йдеться - терористи невпинно відкривають вогонь у бік наших військових.

Поїздки на передову, особливо туди, куди зрідка заїжджають волонтери, уже стало звичною справою для військового капелана Василя Довганюка. Щоправда, продовжує дивуватися нахабності ворога і витримці наших захисників. Тепер, каже, почали дошкуляти ще й змії.

Автобус, вагою три тони, був завантажений вщент, адже українські захисники, попри всі запевнення офіційної влади, мають потребу в багатьох речах, - розповідає військовий капелан. Особливо бракує питної води.

Наші хлопці тримаються, не падають духом, -розповідає військовий капелан. З нетерпінням чекають подарунків від волонтерів, привітів з дому та дитячих листів. Війна триває, - каже Василь Довганюк. Тому кожен із нас має долучатися до волонтерства і бути вдячним українським захисникам за мирне небо над головою.

Читайте також