Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

На Прикарпатті п'яний водій в'їхав у поліцейський автомобіль та травмував двох інспекторів (відео)

Новини Коломийщини 22 квітня 2017

ДТП у Коломиї. Нетверезий водій вчинив наїзд на службовий автомобіль поліції і травмував двох інспекторів. У поліцейській машині «Фольксваген Пассат» перебували два інспектори. Один з них, котрий був на передньому сидінні, госпіталізований, а інший – лікується амбулаторно. Їм діагностували закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку та забої різних частин тіла.

19 квітня о 02 год. 20 хв. ночі у коломийську поліцію повідомили, що в кюветі на об’їзній автодорозі знаходиться автомобіль «Опель-Вектра». На місце події виїхав екіпаж групи реагування працівників поліції Коломийського відділу. В кюветі дійсно виявили легковик без номерних знаків і без водія, той покинув місце події. Поліцейські розпочали документування ДТП. Повідомляють, що при цьому вжили відповідних заходів безпеки для позначення місця оформлення аварії.

Далі викликали евакуатор, аби відтранспортувати автівку на арештмайданчик. Відтак, завантаживши автомобіль, патрульний інспектор стояв на проїжджій частині дороги та стежив за безпекою руху, інші два інспектори пішли у службовий автомобіль, який стояв на узбіччі, там поліцейські продовжили оформлення матеріалів ДТП. У цей час, з напрямку Чернівців, над’їхав легковий автомобіль, який втаранився у патрульний автомобіль.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди інспекторові, який перебував на передньому сидінні діагностували ЗЧМТ, СГМ, забій шийного відділу хребта, забій внутрішніх зв’язок обох гомілок, інший потерпілий правоохоронець одержав ЗЧМТ, СГМ, забій м'яких тканин голови, попереку, правої верхньої кінцівки.

В ході проведення перевірки, поліція встановила, що 22-річний водій автомобіля «ВАЗ-2108», мешканець Коломийського району, допустив низку порушень Правил дорожнього руху, що й спричинило зіткнення зі службовим автомобілем. Поліція інформує, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Це було встановлено в результаті проведення медосвідчення (1,5 проміле).

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато досудове розслідування (ч.1 ст.286 ККУ). Призначено проведення відповідних експертиз. Службовий автомобіль одержав механічні пошкодження. Автомобілі, учасники ДТП, доставлені на майданчик тимчасового утримання Коломийського відділу поліції. Крім того, водій транспортного засобу з Чернівців, який у цей час проїжджав попри місце події, надав правоохоронцям відеозапис із реєстратора, де зафіксовано момент зіткнення.

Читайте також