Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

У Матеївецькій ОТГ підбили підсумки перших виборів старост

Новини Коломийщини 10 квітня 2017

У Матеївецькій ОТГ підбили підсумки проміжних виборів депутатів та перших виборів старост. Окрім урочистих заходів на другому пленарному засіданні третьої сесії 26 депутатів розглянули і порядок денний. Місцеві обранці вносили зміни до бюджету, а ще створили комунальне підприємство «Господарне» та затвердили його директора.
2 квітня мешканці Матеївецької ОТГ обирали старост сіл. Напередодні, на черговій місцевій сесії, підбили підсумки перших виборів старост та урочисто вітали новообраних керівників. Старостою Семаківців, Замулинців та Криничків став 34-річний Іван Назарійчук,  мешканець Семаківців, за нього проголосували 484 виборці. 38-річний Роман Пустовар з Тростянки став Старостою Пилипів, Кропивища та Тростянки, набравши 353 голоси. 279 виборців проголосували за 55-річного Михайла Чобанюка із Залуччя. Обравши його старостою Дебеславців, Ганева, Липників та Залуччя.
На другому пленарному засідання третьої сесії Матеївецької ОТГ депутати на чолі з головою Петром Книшуком вирішили створити комунальне підприємство. Ця організація займатиметься благоустроєм та називатиметься «Господарне». Керівництво Матеївецької громади вже запланувало придбати і  першу техніку для комунального підприємства. Директором новоствореного комунального підприємства Господарне депутати затвердили Любомира Веселовського.

Читайте також