Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Групу злодіїв затримали у Коломийському районі (фото)

Новини Коломийщини 16 квітня 2024

Минулих вихідних до Снятинських поліцейських звернулась 42-річна мешканка Заболотівської тергромади. Заявниця повідомила, що невідомі особи обікрали її помешкання.

Поліцейські встановили обставини крадіжки. Завдяки злагодженим діям оперативників карного розшуку обласної поліції та Снятинських правоохоронців крадіїв затримано у Коломийському районі за декілька годин після вчинення злочину. Йдеться про 45-ти та 30-річного мешканців Івано-Франківська.

З'ясувалося, що фігуранти вночі пошкодили вікно та проникли в середину будівлі. Опісля, з помешкання викрали грошові кошти, золоті вироби та банківську карту.

При поверхневому огляді у затриманих вилучено викрадене майно. В останніх за плечима чималий кримінальний досвід.

Крадіїв затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Затриманим вже повідомлено підозру, невдовзі суд обере їм запобіжний захід.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Також правоохоронці перевіряють причетність затриманих до інших аналогічних злочинів.

Читайте також