Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Карантин! Медики і влада розповіли про ситуацію у Коломиї та районі (відео)

Новини Коломийщини 12 березня 2020

У Коломийській ОТГ карантин до 3 квітня. У місті збиралася спецкомісія, яка вирішила, що впродовж трьох тижнів не працюватимуть вищі навчальні заклади 1-3 рівнів акредитації, а також загальноосвітні, дошкільні та позашкільні освітні заклади, дитячі розважальні заклади усіх форм власності. Обмеження також стосується масових культурних і спортивних заходів у Коломийській ОТГ.

У Коломийському районі також карантин. Цей застережний захід запровадили відповідно до рішення Уряду та постанови Кабінету міністрів. Із цього приводу у райдержадміністрації засідали дві комісії, де озвучили протибезпекові заходи, які мають реалізовуватися на місцях.

Висока температура чи погане самопочуття? – одразу звертайтесь до сімейного лікаря, або викликайте «швидку», - закликає медичний директор Коломийської Центральної районної лікарні Віктор Бойко. Через впровадження карантину в країні на спеціальний режим переходять медичні заклади, тому лікарі закликають обмежити відвідування хворих у стаціонарі та при перших проявах вірусних інфекцій не йти одразу на приймальню.


Читайте також