Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Коломию відвідала перша заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Садов'як (фото)

Новини Коломийщини 25 листопада 2020

24 листопада із робочою поїздкою на Прикарпатті перебувала перша заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Садов'як.

Перша заступниця міністра охорони здоров’я разом з директор департаменту охорони здоров’я Ігорем Дмитренком відвідали закладах першої хвилі для госпіталізації хворих на COVID-19.

Вони перевірили забезпечення лікарень кисневими точками та інші можливості лікувальних закладів надавати медичну допомогу хворим з коронавірусною інфекцією.

Зокрема, побували в КНП «Коломийська районна лікарня Коломийської районної ради», КНП «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради» та КНП «Косівська центральна районна лікарня Косівської районної ради».

В КНП «Коломийська районна лікарня Коломийської районної ради» відбувається капітальний ремонт віддаленого відділення в якому будуть підведені кисневі точки, які в подальшому використовуватимуть для лікування хворих на COVID-19. Крім того, для таких пацієнтів в лікарні планують розгорнути ще 150 додаткових ліжок. Сьогодні ж в цьому медзакладі на кисні перебуває 43 пацієнти.

Що стосується КНП «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради», то тут підведено 55 кисневих точок, 53 з яких задіяно.

На базі КНП «Косівська центральна районна лікарня Косівської районної ради» розгорнуто 110 ліжок, 76 з яких зайнято хворими на COVID-19. В закладі підведено 68 кисневих точок.

Департамент охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА

Читайте також