Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Наказ про продовження загальної мобілізації видав керівник Коломийського районного ТЦК

Новини Коломийщини 14 листопада 2023

Наказ про продовження проведення загальної мобілізації видав керівник Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Фербей.

У ньому йдеться про своєчасне оповіщення військовозобов'язаних, які підлягають  призову під час мобілізації та своєчасне забезпечення їх виклику до Коломийського районного центру комплектування, явку військовозобов'язаних на збірні пункти або у військові частини в терміни та за адресами, які вказані у мобілізаційних розпорядженнях, персональних повістках, доставку та передачу транспортних засобів і техніки, роботу ВЛК районів та проведення поглибленого медогляду громадян, які призиваються.

Також в наказі йдеться про роботу системи оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів, розшук громадян, які ухиляються від виконання військового обов'язку, постійне інформування населення про хід мобілізації та залучення громадських та волонтерських організацій щодо надання допомоги у проведенні призову.

Наказ датований 14 листопада та підписаний ТВО Начальника Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Юрієм Фербеєм.

Читайте також