Пряма трансляція
Повідомте нас про важливе

Засідали депутати Коломийської міськради

Новини Коломийщини 25 червня 2020

Засідали депутати. У ратуші відбулася 63-тя сесія міської ради. Розглянули обранці 18 питань порядку денного та низку додаткових і земельних питань.

Через карантинні заходи сесія відбулася без доповідачів. Внесли зміни до міського бюджету, встановили ставки та пільги зі сплати податку на нерухоме майно, прийняли використання електронної системи закупівель.

Також внесли зміни до програми «посилення соціального захисту населення» а ще прийняли низку «паперових» змін: перейменували заклади освіти у деяких селах Коломийської ОТГ із загальноосвітніх на ліцеї, гімназії.

А ще припинили діяльність Товмачицької вечірньої школи, яка діє на території колонії. Її не закривають, вона стане підрозділом Товмачицького ліцею.

А також відбувається реорганізація бібліотечної системи у Коломиї: дві книгозбірні для дорослих на Привокзальній та Карпатській об'єднають з 1-ю бібліотекою. Окрім цього надали депутати дозволи на внесення змін та затвердили детальні плани містобудівної документації деяких вулиць в селах Коломийської ОТГ.

Читайте також